Op 5 februari, Feestelijke opening Rotterdamsebaan.

Geplaatst op 30-01-2021 12:54
Bron          


Vier feest mee!

Na 5 jaar bouwen is het feest bij de Rotterdamsebaan. De projectorganisatie en de aannemer hadden dit heel graag gevierd met een feestelijke opening met alle mensen die betrokken waren en een open dag, zodat iedereen een kijkje kon nemen in de tunnel. De coronamaatregelen zorgen alleen voor een ander soort feest en open dag. Het grote voordeel: iedereen kan nu overal bij zijn. Op een speciale website is van alles te doen. 
Ga naar www.rotterdamsebaan.denhaag.nl en laat je verrassen!
 
Feestelijke opening - 5 februari 2021
Ga er vrijdagmiddag 5 februari om 15.00 uur lekker voor zitten thuis, en kijk mee naar de feestelijke opening. In een live-uitzending van een uur blikken we samen met bewoners, ondernemers, bouwers en andere betrokkenen terug op de bouw van de Rotterdamsebaan. Ook nemen we je mee naar het kloppend hart van de Rotterdamsebaan, de bediencentrale. Mis het niet en vier de opening thuis mee.

Rotterdamsebaan open voor verkeer
Na de feestelijke uitzending op 5 februari is er nog een week nodig om de Rotterdamsebaan te openen voor het verkeer. In die dagen wordt het hele tracé nog 1 keer goed nagelopen en schoongemaakt, hebben de tunneloperators tijd om zich hun nieuwe werkomgeving eigen te maken, worden de verkeerslichten op de kruising Mercuriusweg-Binckhorstlaan ingeregeld en tot slot de procedure voorbereid om de weg te openen. Uiterlijk 12 februari rijden de eerste auto’s over de Rotterdamsebaan.

 ===

  

Klik hier voor alle nieuwsberichten