Doe mee met het CliŽntenpanel. Het CliŽntenpanel is een initiatief van de CliŽntenraad van HMC.

Geplaatst op 30-01-2021 11:21
Bron          


Doe mee met het CliŽntenpanel Ė uw mening telt!
Help mee om ons ziekenhuis nog beter en completer te maken. Meld u aan voor het CliŽntenpanel.


Het CliŽntenpanel is een initiatief van de CliŽntenraad van HMC. De CliŽntenraad adviseert de raad van bestuur van HMC en behartigt de belangen van de mensen die gebruikmaken van het ziekenhuis.

De CliŽntenraad hoort graag wat er onder de patiŽnten, hun familieleden en de bezoekers van HMC leeft. Daarvoor zorgen de leden van het CliŽntenpanel. Hun mening en ervaringen helpen ons om verbeteringen door te voeren waar onze cliŽnten ťcht iets aan hebben. We waarderen het enorm als u meedoet aan het CliŽntenpanel.


Hoe werkt het CliŽntenpanel?
Het CliŽntenpanel bestaat uit mensen die ervaring hebben met HMC als patiŽnt, familielid of bezoeker. Als u meedoet met het CliŽntenpanel, ontvangt u maximaal vijf keer per jaar een korte vragenlijst via e-mail. Daarin vragen wij uw mening over verschillende onderwerpen, bijvoorbeeld:

wachttijden
bezoekregels
bereikbaarheid
maaltijden
mijnHMC
de inrichting van een afdeling
De CliŽntenraad van HMC verzamelt de reacties van het CliŽntenpanel en bespreekt de resultaten met de afdelingen en de raad van bestuur. Uw mening draagt bij aan de verdere verbetering van de kwaliteit en de organisatie van de zorg in HMC. Natuurlijk informeren wij u over de resultaten van de onderzoeken waaraan u heeft meegedaan. De uitkomsten komen ook op de website van HMC te staan.

Hoe zit het met de privacy?
Als u zich aanmeldt, vragen wij alleen om uw geboortejaar en postcode te vermelden. Dit wordt gebruikt bij de analyse van de onderzoeksresultaten. Bij het verwerken van de vragenlijsten, koppelen wij uw persoonlijke gegevens nooit aan uw reactie. Wij verwerken uw reactie altijd anoniem. Wij delen uw persoonlijke nooit met derden.

Hoe kunt u meedoen?
U kunt zich opgeven door ons een mail te sturen dat u mee wilt doen via clientenraadhmc@haaglandenmc.nl met vermelding van uw geboortejaar en postcode. U bepaalt zelf hoe vaak u meedoet en u kunt op ieder moment stoppen.

Heeft u vragen of suggesties?
Als u vragen of suggesties heeft, kunt u een e-mail sturen aan cliŽntenraadhmc@haaglandenmc.nl. Via dit mailadres kunt u zich ook afmelden.

 ===

Klik hier voor alle nieuwsberichten