Zonnebloem LY zoekt vrijwilligers en gasten.

Geplaatst op 29-01-2021 17:16
Bron          


Zonnebloem Leidschenveen Ypenburg zoekt vrijwilligers en gasten
Het doel van de vereniging is te voorkomen dat mensen, oude en ook jonge, in een sociaal isolement komen. Dat kan gebeuren als gevolg van een langdurige ziekte, een handicap of ouderdom. 
Het werk van de Zonnebloem gaat  - ook in deze coronatijd – door. De deelnemers kunnen 1 op 1 en met in achtneming van alle veiligheidsvoorschriften door vrijwilligers worden bezocht. Daarnaast organiseert de lokale afdeling LY regelmatig groepsactiviteiten zoals bijvoorbeeld gezamenlijk wandelen, een high tea of een dagje weg. Zodra de coronaregels dit weer toelaten, gaan ook deze activiteiten weer van start.
Het nieuwe bestuur van de afdeling LY is op zoek naar nieuwe deelnemers maar zeker ook naar nieuwe vrijwilligers. Je kan je opgeven voor het thuis bezoeken, voor activiteiten en/of bestuurswerk. De vrijwilliger krijgt toegang tot een zeer uitgebreide website (www.mijnzonnnebloem.nl) waar alle vragen omtrent hulpverlening te vinden zijn.

Ben je geïnteresseerd in vrijwilligerswerk bij de Zonnebloem LY? 
Wil je graag als deelnemer bezoek ontvangen of deelnemen aan een activiteit, of ken je iemand die dat graag zou willen, neem dan contact op met het secretariaat van de Zonnebloem LY (Anke de Hoop 0618120865 of LY@zonnebloemdenhaag.nl)  

 ====


Klik hier voor alle nieuwsberichten