Unieke liveshow s Gravendreef College groot succes!

Geplaatst op 22-01-2021 14:58
Bron          


Unieke liveshow s Gravendreef College groot succes!

Het s Gravendreef College organiseerde op zaterdag 23 januari een spetterende liveshow voor groep 7 en 8 leerlingen. De digitale open dag gaf een goede indruk van de sfeer in beide scholen, met een spannende finale tussen de teamcaptains van de beide scholen. 

In de liveshow, gepresenteerd door Eric Bouwman, werden groep 7 en 8 leerlingen meegenomen in de wereld van het s Gravendreef College. Via een speciaal whatsapp nummer en in de livechat van youtube stroomden de vragen binnen van kinderen en ouders binnen, terwijl aan tafel docenten en leerlingen over het s Gravendreef College vertelde. 

Het spectaculaire scheikunde proefje van de docent mens & natuur en de shows van de drama en sportklas waren een groot succes. Twee teams van leerlingen van beide locaties, s Gravendreef College Leidschendam en s Gravendreef College Leidschenveen, speelde verschillende Robinson achtige spellen, waarin informatie over de scholen verwerkt zat. Zo moesten de teams letters verzamelen in de lokalen van de schoolgebouwen om daar een woord mee te maken. Daardoor kreeg de kijker een rondleiding door de school terwijl de spanning tussen de teams hoog opliep. Over het eindspel met de 2 teamleiders, waarin zij beide vragen moesten beantwoorden die gesteld worden in de brugklas, zal nog lang worden nagepraat. Gymdocent Alex Heemskerk verloor de eindstrijd en kreeg een bak vol smurrie over zich heen, zie fotos. 

De ruim duizend kijkers gaven in de chats aan genoten te hebben van de liveshow! Bedankt voor de geweldige informatieve en spectaculaire show, was een van de vele positieve reacties in de chat van de liveshow. 

Bijgevoegd vindt u wat fotos van deze geweldige liveshow. Via deze link zijn nog meer foto's te downloaden: WeTransfer. 

De liveshow is terug te kijken op you tube via de volgende link: https://www.youtube.com/watch?v=jiCpOHF5wh4
 
Met vriendelijke groet,

Max van Dam
's Gravendreef College

I ===Klik hier voor alle nieuwsberichten