Ik ook van jou – doe-het-samen-relatiecursus (online)

Geplaatst op 08-01-2021 10:39
Bron           Hecht Leidschenveen-Ypenburg http:


Ook dit voorjaar organiseert Hecht Leidschenveen - Ypenburg weer een relatie-cursus; dit keer helemaal online. 
 Wil je je relatie verdiepen? Hebben jullie bepaalde issues op te lossen?  Of wil je een sterke band nog sterker maken? Volg samen de doe-het-samen-relatiecursus Ik ook van jou en versterk je relatie in 7 avonden. 
Je kunt deze online cursus samen thuis volgen. Wat levert Ik ook van Jou jullie op? -> echt tijd en aandacht voor elkaar -> de kans om samen te ontdekken en te genieten -> meer inzicht in jezelf, in je partner en in jullie relatie -> de kans om samen te groeien en je relatie te versterken. In februari 2021 start een nieuwe cursus! Kom naar de vrijblijvende virtuele introductieborrel op 29 januari 2021! Stuur een mailtje naar ikookvanjou@hecht-lvyp.nl en meld jullie aan! Voor wie is Ik ook van Jou? 

De cursus is geschikt voor elk stel dat de onderlinge band wil versterken. Het maakt niet uit of je amper twee jaar samen bent of al meer dan dertig jaar getrouwd. Ook als je al een sterke relatie hebt: deze cursus helpt jullie band verder te verbeteren. Waarom zou je een relatiecursus volgen? Je ontmoet je partner op een nieuwe manier. Je denkt samen na over alledaagse en diepe onderwerpen, zoals communicatie, familieverschillen, verschillende waarden en standpunten. Ieder komt met zijn eigen verhaal, karakter en issues. Daar is alle ruimte voor, omdat je met zijn tweeën in gesprek bent. Kortom: in 7 avonden dichter bij elkaar. Hoe werkt Ik ook van Jou? De cursus bestaat uit 7 avonden en 7 thema’s die een rol spelen in elke relatie. Bij elk thema hoort een inleiding op video en een hoofdstuk uit het werkboek, waarbij je jezelf en elkaar bevraagt en samen doorpraat over het onderwerp. Let op: de onderwerpen gaan soms diep, maar er mag zeker gelachen geworden! Je volgt de cursus samen online thuis. Je reserveert 7 avonden in je agenda. Wij bezorgen het lesmateriaal bij je thuis. En je krijgt elke week een nieuwe video over het thema van die week, die we in een online sessie presenteren. 
 Locatie: bij jullie thuis op de bank. Of aan de eettafel. Datum virtuele introductieborrel: vrijdag 29 januari Data cursusavonden: 12 februari, 26 februari, 12 maart, 26 maart, 9 april, 23 april en 21 mei 2021. 
Tijd cursusavonden: van 20.00 uur tot 22.00 uur Kosten: de online cursus kost € 49,95* per stel (dat is inclusief cursusboek, de online sessie met video, en een leuke goodiebag) Aanmelden voor de cursus? Of wil je deelnemen aan de vrijblijvende online informatie-avond? 

Stuur een mailtje naar ikookvanjou@hecht-lvyp.nl en meld jullie aan!

  ===Klik hier voor alle nieuwsberichten