Vrijwilligers van Bewonersorganisatie Leidschenveen (BOL) gaan meerdere van onze ouderen verrassen met een feestelijke kerstbox in Leidschenveen.

Geplaatst op 11-12-2020 17:22
Bron          


Vrijwilligers van Bewonersorganisatie Leidschenveen (BOL) gaan meerdere van  onze  ouderen verrassen met een feestelijke kerstbox in Leidschenveen. Beschikbaar gesteld door het Nationaal Ouderenfonds.

Helaas zijn er niet voldoende kestboxen om een ieder van een kerstdoos te voorzien. Vandaar dat in samenwerking met ouderen consulente Voorwelzijn en Gezondheidscentrum Leidschenveen een  lijst is gemaakt van ouderen die als eerste in aanmerking zouden moeten komen voor een gezellige Kerstbox. Er moesten keuzes gemaakt worden en gekeken is naar hen, die een zeer zwaar jaar achter de rug hebben of om een andere reden echt een steuntje verdienen.

Kerst in Leidschenveen/Ypenburg
Dit jaar worden duizenden ouderen in Nederland verrast met een kerstbox aan de deur, waaronder ouderen in Leidschenveen en Ypenburg. In de box zit alles om kerst thuis zo gezellig mogelijk te maken. Iets lekkers, een cadeautje, een persoonlijk geschreven kerstkaart en een uitnodiging voor een speciale online kerstshow.  De  vrijwilligers van BOL  kunnen op veilige afstand de box bezorgen en maken een praatje om op deze manier de ouderen een hart onder de riem te steken. 

Over het Nationaal Ouderenfonds
 Het Nationaal Ouderenfonds zet zich samen met partners, donateurs en vrijwilligers in voor een samenleving waarin geen enkele oudere zich eenzaam hoeft te voelen. Onze activiteiten zijn laagdrempelig en gericht op ontmoeting. Zo helpen wij ouderen om op een actieve manier ouder te worden. Ook stimuleren we de samenleving om een leeftijdsvriendelijke omgeving te zijn. Want ouder worden doe je samen!

BOL dankt haar vrijwilligers en iedereen die meewerkt of gewerkt heeft aan deze actie.

Bewonersorganisatie Leidschenveen.

 ===


Klik hier voor alle nieuwsberichten