Maatregelen betrekking tot onveilig gevoel bewoners met betrekking tot station Leidschenveen.

Geplaatst op 08-12-2020 20:27
Bron          


In verband met de langdurige overlast van hangjeugd op het parkeerterrein in de avond en nacht, is besloten om het grote parkeerterrein in de nacht af te sluiten. De slagbomen zullen dan gesloten blijven. Dit geldt voor zowel in- als uitrijdend verkeer. Deze oplossing is tot stand gekomen in overleg met politie en handhaving. 

Bewoners gaven aan zich onveilig te voelen mede door slechte verlichting. Gemeente Den Haag heeft de signalen opgepakt en een lichtschouw georganiseerd.

Lichtschouw omgeving parkeerterrein/tunnel winkelcentrum Leidschenveen

Na melding van bewoners over slecht verlichte plekken in de omgeving van de trappen bij het winkelcentrum Leidschenveen heeft de gemeente een ‘digitale lichtschouw’ georganiseerd om met professionals en de bewonersorganisatie te kijken naar deze locatie. De genodigden hebben voorafgaand aan de digitale schouw individueel corona-proof de locatie bezocht en vastgelegd op foto en film. Ook door bewoners waargenomen slecht verlichte plekken zijn doorgegeven aan de gemeente via foto’s. 
 
De medewerkers van de gemeentelijke afdeling verlichting hebben de locatie bezocht en vervolgens de doorgegeven plekken tijdens de digitale schouw met de genodigden besproken. Tijdens de schouw ter plaatse werden er door hen geen slecht verlichte plekken geconstateerd, de locatie is gelukkig goed en volgens de richtlijnen verlicht. 
 
Het is echter wel belangrijk om een kapotte lamp snel bij de gemeente te melden. Hierbij is het belangrijk om het nummer van de lichtmast te vermelden. Wij roepen alle bewoners op om een lamp die stuk is, te melden via 14070 
 De melding wordt dan direct opgepakt en de lamp wordt gemaakt zodat de locatie goed verlicht blijft. Alvast veel dank voor uw medewerking!

U kunt uw melding natuurlijk ook via de website van BOl doen  : redactie@leidschenveen.nu


 ===Klik hier voor alle nieuwsberichten