Kies uit de binnengekomen namen. Wat is de best passende naam voor de nieuw op te richten huiskamer(wijkcentrum) in Leidschenveen.

Geplaatst op 12-10-2020 12:45
Bron          


We hebben bewoners wonend in Leidschenveen gevraagd om een mooie naam te bedenken voor het nieuw op te richten wijkcentrum in Leidschenveen.  Er zijn vele mooi namen binnen gekomen.
Wij willen u vragen om uit de lijst te kiezen welke naam het  beste is. U kunt meerdere namen invullen. Uw privacy is gewaarborgd. Er wordt niet gevraagd naar uw naam.Even achtergrond informatie:
Na het bericht dat Leerwerk Restaurant Hťerlijk helaas haar deuren gesloten had kwam de locatie HarriŽt Freezerhof nr 102 vrij. Wij hebben het idee opgevat om deze ruimte te gaan benutten als wijkcentrum voor de bewoners wonend in Leidschenveen. Het idee is om dagelijks open te gaan en een ieder kan er binnenlopen voor een praatje, lezen van een krantje, een spelletje, een kopje koffie en zo maken we het voor een ieder gezellig.

Onze eerste stap was om te onderzoeken of er wel voldoende vrijwilligers beschikbaar zouden zijn. Gelukkig hebben voldoende bewoners zich aangemeld die bereid zijn een bijdrage te gaan leveren.
Deze bijdrage kan bestaan door bijvoorbeeld bar dient te draaien maar kan ook bestaan uit bijvoorbeeld iets gezelligs te organiseren voor onze gasten die straks gebruik gaan maken van ons nieuwe wijkcentrum.

Let wel, het wijkcentrum is voor de wijkbewoners en er mogen geen commerciŽle activiteiten aangeboden worden. Dus geen feesten en partijen.

Wilt u ook een bijdrage leveren dan kan dat.  neem contact op via mail : redactie@leidschenveen.nu

 ===Klik hier voor alle nieuwsberichten