Kermis in Voorburg met natuurlijk RIVM regels in achtneming.

Geplaatst op 03-09-2020 09:28
Bron           Vlietnieuws


KERMIS VOORBURG MET CORONA-EISEN
De kermis die afgelopen woensdag 2 september  aan de Prins Bernhardlaan in Voorburg draait onder speciale corona-eisen. Het terrein wordt rondom afgeschermd. Er is een centrale ingang op de hoek Noteboompark / Prins Bernhardlaan, inclusief wachtrij en 1,5 meter afstand.

Alle bezoekers jonger dan 18 jaar krijgen een polsbandje waardoor herkenbaar is dat zij op de kermis geen 1,5 meter afstand hoeven te houden. Bezoekers ouder dan 18 jaar mogen in attracties niet binnen 1,5 meter van elkaar zitten.

Op de kermis zelf zullen vijf handhavers rondlopen die mensen aan de 1,5 meter afstand moeten herinneren. De 1,5 meter eis staat ook op infozeilen en wordt periodiek omgeroepen.

De kermis heeft één looprichting: van de ingang in een halve boog naar de uitgang. Die is op de hoek van de Prins Bernhardlaan en het fietspad aan de kant van sportpark ‘t Loo.

Het pad op de kermis is 7,5 tot 12 meter breed. Dat is volgens de autoriteiten breed genoeg om toch 1,5 meter van elkaar weg te blijven.

Op de kermis worden 250 bezoekers tegelijk verwacht. Tachtig procent is jonger dan 18 jaar. De verblijfsduur wordt geschat op 1 uur. Als het te druk wordt kan het terrein tijdelijk worden afgesloten.

De kermis draait tot en met zondag, elke dag tot 23.00 uur. Vandaag en zondag gaat de kermis om 13.00 uur open, op donderdag en vrijdag om 14.00 uur en zaterdag al om 12.00 uur.

 ===

Klik hier voor alle nieuwsberichten