Online bingo Satoko Kitahara groot succes.

Geplaatst op 05-04-2020 11:55
Bron          

Online bingo Satoko Kitahara groot succes
 
Zaterdag was het grote drukte online, ruim 100 deelnemers deden mee aan de online bingo. De jeugdleden van alle leeftijden deden mee, maar ook broertjes/ zusjes / oma enz. Gelukkig liet de techniek ons niet in de steek en was de backup whatsapp groep een gezellige plek. 

Vanaf 10.00 uur gingen we online en wenste leiding van de diverse speltakken de meiden veel succes. Uiteraard werden hun eigen leden ietsje meer succes toegewenst. 10.15 was de start en werden eerst de weetjes uitgewisseld, ruim 100 deelnemers, waarbij de oudste mevrouw Rietveld was en de jongste het zusje van Jara. 2/3 meisjes en 1/3 jongens. Naast Leidschendam, Leidschenveen en Voorburg, deden er ook mensen mee uit Kwintsheul, Delft, Heerenveen, Oudekerk ad Ijssel, Loosduinen, Bleiswijk. 

Er werden drie rondes gespeeld, waarbij we begonnen met de hoeken en de rijen en uiteindelijk de volle kaart. De tafel stond vol met kado's die later zijn thuisgebracht. Bij bingo moest je bellen en kon je een kado uitkiezen. Gedurende het spel kon je ook bellen als je je leeftijd langs zag komen op een balletje, wat dan ook snel gebeurde. Het spel werd iets wat chaotisch toen je ook een prijs won bij het cijfer 6. Daarna ontplofde de telefoon ruim 20 winnaars probeerden tegelijk te bellen, wat uiteraard tot veel hilariteit leidde. Als afsluiter zongen we gezamenlijk ons clublied en heeft iedereen een gezellige ochtend gehad.

Vanwege het coronavirus zijn alle Scoutingbijeenkomsten tot 1 juni afgelast. Dat geldt ook voor de bijeenkomsten van meisjesscouting Satoko Kitahara Toch wil deze groep haar leden niet zo lang zonder Scouting laten zitten. Daarom bieden we online opkomsten, waardoor de leden Scouting niet helemaal hoeven te missen. Meer informatie via www.satokokitahara.nl

===

Klik hier voor alle nieuwsberichten