Wij betreuren als Bewonersorganisatie Leidschenveen deze gang van zaken. (sluiting verkoop De mannen van Verhoekt)

Geplaatst op 29-03-2020 17:09
Bron          


𝐆𝐄𝐒𝐋𝐎𝐓𝐄𝐍 𝐎𝐏 𝐋𝐀𝐒𝐓 𝐕𝐀𝐍 𝐃𝐄 𝐁𝐔𝐑𝐆𝐄𝐌𝐄𝐄𝐒𝐓𝐄𝐑..
Dit bericht is heeft ons zojuist bereikt.

Wij zijn De mannen van Verhoek, een groothandel in groente & fruit, die leveren aan restaurants, strandpaviljoens, bakkerijen, slagerijen, vishandels, ZIEKENHUIZEN, VERZORGINGSTEHUIZEN en nog zo veel meer.

Nadat 2 weken geleden de horeca per direct moest sluiten hebben wij de ommezwaai gemaakt naar de particuliere verkoop, dit omdat wij met een grote voorraad verse groente & fruit zaten, maar ook omdat wij met een team van 30 man niet onnodig stil wilden komen te staan. Inmiddels hebben wij 5 particuliere verkoopdagen gehad waar wij een ieder aan verse vitamines hebben geholpen tegen EERLIJKE PRIJZEN!
Zoals u heeft gelezen of gemerkt toen u bij ons in de rij stond moesten wij rond 11:30 per direct sluiten, dit op last van de burgemeester, politie & handhaving.. Zo niet?!? 10.000,- boete!


 Wij betreuren als Bewonersorganisatie Leidschenveen deze gang van zaken. 

Juist in deze tijd zouden we de ondernemers moeten steunen en dat er nu zo strikt gehandhaafd en bekeurd wordt op een vergunning vinden wij heel jammer.
Laten we hopen dat we er met elkaar (gemeente en betrokkenen er uitkomen zodat we dit snel oplossen. 
Zeer belangrijk vindt BOL dat bedrijven zo actief mogelijk zijn en hun energie steken in initiatieven zoals deze om te overleven. 
*****

Klik hier voor alle nieuwsberichten