Vanaf vrijdagavond 20 maart tot en met maandagochtend 23 maart zal de Zoetermeerse Rijweg tijdelijk in beide richtingen worden afgesloten.

Geplaatst op 19-03-2020 08:08
Bron          

VOLOP WEGWERKZAAMHEDEN ROND NIEUWE DRIEMANSPOLDER
De komende periode  zijn er veel wegwerkzaamheden rondom de Nieuwe Driemanspolder tussen Leidschendam-Voorburg, Zoetermeer en Den Haag. Vanaf vrijdagavond 20 maart tot en met maandagochtend 23 maart zal de Zoetermeerse Rijweg tijdelijk in beide richtingen worden afgesloten om de nieuwe wegaansluitingen naar het gebied te realiseren. Het autoverkeer kan tijdens de afsluiting gebruik maken van de Rijksweg A12. Het fietsverkeer wordt ter hoogte van de Burgemeester Waaijerbrug omgeleid.

De Veenweg en het Wilsveen  zouden in week 10 tijdelijk worden afgesloten om de nieuwe paden in het recreatiegebied aan te sluiten op de bestaande wegenstructuur. Door de aanhoudende regen zijn deze werkzaamheden vooruitgeschoven naar maandag 23 maart. Beide wegen zullen gedurende 2 dagen worden afgesloten. De verkeersmaatregelen ter hoogte van de Kostverlorenweg/Middenweg om het nieuwe parkeerterrein aan te sluiten op het wegennet zijn ook verschoven naar maandag 23 maart.

Ter hoogte van de brug naar het Stompwijksepad wordt de Voorweg op woensdag 25 maart 2020 gedurende een dag voor het autoverkeer afgesloten. De Voorweg blijft wel bereikbaar voor fietsers en hulpdiensten. Wie vanaf de Voorweg naar het Wilsveen wil rijden wordt geadviseerd om via de Zoetermeerse Rijweg om te rijden.

De Meer- en Geerweg zal van 23 maart tot en met 17 april voor een langere periode worden afgesloten voor de aansluiting van een aantal landbouwbruggen. Het verkeer kan omrijden langs de N206.

Tot slot zal aan de Houtkade in Den Haag een rijbaan worden afgezet voor de aansluiting van de nieuwe fietsbrug naar het recreatiegebied. De planning van deze rijbaanafzetting wordt nog gedeeld.

*****

Klik hier voor alle nieuwsberichten