20 maart : Onbeperkt Pannenkoeken eten in Ypenburg/de Bras voor goed doel.

Geplaatst op 07-03-2020 15:19
Bron          

Onbeperkt Pannenkoeken eten in Ypenburg/de Bras voor goed doel

Op vrijdag 20 maart is de 14e editie van de Nationale Pannenkoekendag. Deze middag wordt er door Jolanda Klok (wijkvertegenwoordiging Waterwijk) en Patricia van den Bosch (buurtbewoner) een initiatief georganiseerd waarbij jeugd 5 t/m 16 jaar voor 5 euro onbeperkt pannenkoeken kan komen eten in buurtcentrum de Yp (restaurant Heerlijk).  

Met dit initiatief worden kleinschalige organisaties gesteund die zich inzetten voor de verzorging en opvang van de getroffen dieren door de extreem omvangrijke bosbranden in AustraliŽ. Ook worden organisaties gesteund die zorgen voor het terugplaatsen van deze dieren naar hun natuurlijke leefomgeving en het herstel van dit leefgebied. Via de doneeractie ďHelp! Dieren in Nood AustraliŽĒ wordt ervoor gezorgd dat diverse opbrengsten direct bij de juiste organisaties in AustraliŽ terecht komen. https://www.doneeractie.nl/help-dieren-in-nood-australie/-40944

De steun is nog steeds hard nodig! 
Doneren kan ook via bankrekening NL87 INGB 0797 729267 t.n.v. mw. P.S. van den Bosch, mw. J. Klok te Den Haag omschrijving: when animals need us AustraliŽ

Voor de pannenkoekenmiddag dient de jeugd zich vooraf aan te melden via patriciavdbosch@gmail.com of via de app 0623084882. 
Er zijn 3 rondes: (1) 17.00-18.00 of (2)18.00-19.00 of (3)19.00-20.00 uur.

 Bij aanmelding graag vermelden: Naam, leeftijd, telefoonnummer en welke ronde: 1,2 of 3.
Wie het eerst komt wie het eerst maalt. Dus wees er snel bij! Aanmelden kan tot 18 maart. 

Betalen kan vooraf via het bovenstaande bankrekeningnummer. Check eerst of er nog plek is, na betaling via de bankrekening is de aanmelding definitief. Vermeld bij betaling duidelijk voor-en achternaam van kind en ronde nummer. Betalen kan ook contant op de dag zelf, graag gepast. 

Helaas is er slechts plek voor degene die gezellig pannenkoeken komt eten. Ouders van jonge kinderen kunnen wachten of later hun kind ophalen. 
Wij kunnen nog extra hulp gebruiken bij het bakken en begeleiden van de jonge kinderen. Wilt u als ouder/buurtbewoners komen helpen dan bent u van harte welkom! 
Ook graag vooraf aanmelden.

Tot 20 maart, Jij smikkelen maar ook de Koala!! 
Adres: buurtcentrum de Yp, Oeverwallaan 130-132 Den Haag

*****


Klik hier voor alle nieuwsberichten