Binnengekomen bij BOL : Wordt het vuurwerk verbod wel gehandhaafd in Leidschenveen?

Geplaatst op 29-12-2019 18:31
Bron          

Binnengekomen bij BOL :  Vraag me af wanneer nu het vuurwerkbeleid eens gehandhaafd gaat worden. we moeten straks wel gaan betalen voor parkeervergunningen, omdat er wat klachten geweest zouden zijn, maar het vuurwerkoverlast wordt elk jaar erger. Een maand van tevoren begint het gedonder nu al en zelfs na middernacht worden er bommen afgestoken die zelfs autoalarmen in werking stellen, en aan de andere kant weer kinderen die 's morgens om 9 uur al beginnen met van alles af te steken. Je komt niet meer aan je rust. Zit intussen tegen overspannen aan en dan gaan we al weg in de week van oud en nieuw om de rotzooi te ontvluchten, maar het wordt elk jaar eromheen steeds erger en dat is omdat er niet gehandhaafd wordt. 

Het is allemaal illegaal vuurwerk, wat op tijdstippen afgestoken wordt wat buiten de wetgeving om is, we zitten hier geregeld tegen het plafond van schrik, omdat er dan weer een bom in de poort afgestoken wordt. 

ben er echt helemaal klaar mee, het is belachelijk dat er geen patrouilles zijn die de jongeren erop aanspreken en het illegale vuurwerk in beslag nemen. 

*********


Klik hier voor alle nieuwsberichten