Eerste Hulp bij Administratie
(Rode Kruis) T 070 - 350 53 33 Veel mensen in Den Haag hebben problemen met het invullen van formulieren, het op orde houden van alle papieren en het op tijd betalen van rekeningen. Dit kan leiden tot grote problemen. Deskundige vrijwilligers van het Haagse Rode Kruis helpt mensen gratis bij het op orde brengen van hun administratie.

===

Hulp bij belastingaangifte
Wilt u hulp bij uw belastingaangifte? Heeft u geen koophuis, geen eigen onderneming, geen spaargeld boven de € 22.000,- en een jaarinkomen onder de € 30.000,-? U kunt dan in de maand maart bij de Servicepunten XL ondersteuning krijgen bij het invullen van uw belastingaangifte. Informeer naar de mogelijkheden bij het Wijkcentrum bij u in de buurt.

===

Ooievaarsregelingen>
De Ooievaarspas is er voor iedereen met een laag inkomen woonachtig in de gemeente Den Haag. Met de Ooievaarspas kunt u diverse kortingen krijgen binnen de gemeente Den Haag. Voor het actuele aanbod kunt u terecht bij het Wijkcentrum bij u in de buurt.

===

Schuldenproblematiek
Heeft u financiële problemen waardoor u bijvoorbeeld uw huur, hypotheek,elektriciteit of water niet meer kunt betalen? Heeft u schulden, lopen die op en weet u er geen raad meer mee?
Voor informatie, advies en ondersteuning, kunt u terecht bij het Wijkcentrum bij u in de buurt.