Nudge is een organisatie die een duurzame samenleving sneller dichterbij wil brengen op een economisch verantwoorde manier. Om consumenten-initiatieven te versnellen zoeken wij de samenwerking met onderwijs, wetenschap, overheid en het bedrijfsleven. En voor duurzame initiatieven vanuit overheden of ondernemers zoeken we consumenten die deze producten of diensten een kans willen geven. 

Missie
Nudge is een onafhankelijke onderneming die vanuit een consumentenplatform de verduurzaming van de samenleving bevordert door mensen en initiatieven te verbinden, te versterken en te versnellen.

Visie
Nudge is ervan overtuigd dat verduurzaming de optelsom is van vele stappen, klein en groot. Grote verandering is mogelijk als alle partijen, individueel én gezamenlijk streven naar een nieuwe balans tussen economische, ecologische, en sociale belangen

Klik hier voor het visiedocument dat we in samenwerking met Opinionators hebben gemaakt. Voor vragen over dit document kun je te allen tijde terecht bij team@nudge.nlPersoonlijke impact vergroten

Heb jij je ook wel eens gerealiseerd dat je in je eentje een groenere economie niet dichterbij kunt brengen, maar dat je samen met anderen enorm sterk zou staan? Zou jij ook best samen met jouw wijkgenoten zonnepanelen willen kopen tegen een gunstige prijs? Heb jij een goed duurzaam plan, maar weet je er nog geen handen en voeten aan te geven? Wil jij ook jouw persoonlijke impact vergroten voor een duurzame samenleving?

Nudge

Nudge het Engelse woord voor zetje  bundelt de krachten van jou en van heel veel andere consumenten. We vinden elkaar in de wens onze leefomgeving duurzamer te maken en daar tevens direct invloed op uit te oefenen. Gemakkelijk, zonder veel moeite. De massa maakt hier het verschil. Want: duizend steunbetuigingen voor een groen initiatief is mooi, maar een miljoen is beter.

Consumentenplatform maakt verschil

Nudge gaat uitgroeien tot het grootste duurzame consumentenplatform van Nederland. Door je aan te sluiten ben je onderdeel van een consumentenplatform dat verschil gaat maken en impasses gaat doorbreken. Simpelweg door de vele, vele consumenten die een duurzame economie willen zoals jij te organiseren. Omdat we samen wél invloed kunnen uitoefenen.

Meedoen is makkelijk

Op 11 november, de Dag van de Duurzaamheid, zijn we officieel van start gegaan. Graag willen we ook jou betrekken bij ons initiatief. Want met hoe meer mensen wij ons verbinden, hoe sterker we staan. Meld je nu aan en begin meteen met het doen van nudges. Meedoen is heel makkelijk. Bovendien kun je ze met een muisklik onder de aandacht brengen van jouw vrienden. Zo inspireer je weer anderen om zich ook in te zetten voor een duurzame samenleving INFO .HIER