We hebben bewoners wonend in Leidschenveen gevraagd om een mooie naam te bedenken voor het nieuw op te richten huiskamer (wijkcentrum) in Leidschenveen. 
Kies hier uit de ingezonden namen. 


Even achtergrond informatie:
Na het bericht dat Leerwerk Restaurant Hťerlijk helaas haar deuren gesloten had kwam de locatie HarriŽt Freezerhof nr 102 vrij. 

Wij hebben het idee opgevat om deze ruimte te gaan benutten als wijkcentrum voor de bewoners wonend in Leidschenveen. Het idee is om dagelijks open te gaan en een ieder kan er binnenlopen voor een praatje, lezen van een krantje, een spelletje, een kopje koffie en zo maken we het voor een ieder gezellig. 

Onze eerste stap was om te onderzoeken of er wel voldoende vrijwilligers beschikbaar zouden zijn. Gelukkig hebben voldoende bewoners zich aangemeld die bereid zijn een bijdrage te gaan leveren.
Deze bijdrage kan bestaan door bijvoorbeeld bar dient te draaien maar kan ook bestaan uit bijvoorbeeld iets gezelligs te organiseren voor onze gasten die straks gebruik gaan maken van ons nieuwe wijkcentrum.   

Let wel, het wijkcentrum is voor de wijkbewoners en er mogen geen commerciŽle activiteiten aangeboden worden. Dus geen feesten en partijen. 

 Wilt u ook een bijdrage leveren dan kan dat. 
 mail naar : redactie@leidschenveen.nu

 ===