Verslagje van Koffiemiddag Pubquiz 24 oktober 2019 in Leidschenveen.

Geplaatst op 25-10-2019 12:37
Bron          

Donderdag 24 oktober was het weer gezellig in Leidschenveen. Bewonersorganisatie Leidschenveen (BOL) organiseerde voor de 6 de maal 3 ronden  Pubquiz afgewisseld met 3 ronden Bingo. 

De opkomst was zoals altijd zeer groot. Bij binnenkomst lekker kopje koffie of thee en een mooi stuk taart. Er waren inschrijvingen van al gevormde teams van 6 personen maar ook mensen die alleen of met 2 binnen kwamen. Men zocht een plekje in de zaal en wat  eigenlijk zo leuk is om te zien, dat mensen alleen of met 2 binnenkomen en gelijk aansluiting vinden in een groep van max 6 personen. Handje geven en je bent gelijk met elkaar een team. Ieder team werd gevraagd om een naam te verzinnen voor hun team. 

Totaal 12 teams hebben gestreden om de hoofdprijs. 

 Om half 2 begon de eerste ronde pubquiz. De vragen bleken in de eerste ronde  niet zo heel moeilijk.  Na de eerste ronde pubquiz begon de eerste ronde bingo. Dames die de bingo verzorgden, hadden weer erg hun best gedaan. Het geheel zag er weer prachtig uit. Daarna de tweede ronde pubquiz enz.  Bij de eerste tussenstand werden hoge scores gehaald door vele groepen.


 Onze Stadsdeel directeur Petra Sevinga kwam ook nog even langs en stelde zichzelf voor aan de aanwezigen. Zij maakte een praatje hier en daar. 

Winnaars van Pubquiz oktober 2019 

Wilt u op de hoogte blijven van de activiteiten. Bekijk dan onze website : www.leidschenveen.nu/agenda.

Dank aan al de vrijwilligers die deze middag weer mogelijk gemaakt hebben. Want zonder vrijwilligers komt niets tot stand.

Bewonersorganisatie Leidschenveen.

Fotograaf Piet Pont.

*******