SVLeidschenveen F6 kampioenswedstrijd tegen DSO gewonnen SVL F6 kampioen

Geplaatst op 25-04-2016 09:01
Bron

Zaterdag 23 april speelde de F pupillen (F6) van SV Leidschenveen hun kampioensduel tegen DSO. De allerlaatste wedstrijd van het seizoen waarin werd beslist wie zich kampioen mocht noemen. De opdracht was duidelijk: winnen! Bij elk ander resultaat was DSO kampioen.

In de eerste helft hielden beide teams elkaar in evenwicht, de ruststand was 1-1. Maar in het begin van de tweede helft waren het twee scherpe counters van DSO die hen op een comfortabele 3-1 voorsprong brachten. Met nog tien minuten op de klok keek SV Leidschenveen aan tegen een onmogelijke opgave.

Eerlijk is eerlijk, niemand van de meegereisde supporters geloofde er nog echt in. Maar het waren de negen kinderen van de F6 die de eigen supporters een wijze les leerden: geef nooit op! Wat er toen gebeurde hoort bij de mysteries in de sport en maakt de sport zo mooi.
SV Leidschenveen zette door en liet zich van zijn beste kant zien.