Volgend artikel Vorig artikel

Politiebureau Leidschenveen-Ypenburg blijft open.


Geplaatst op 10-04-2019 12:46
Bron           Dick Muijs


Politiebureau Leidschenveen-Ypenburg blijft open.
De laatste maanden zijn er wat berichten in de media verschenen over het wel of niet sluiten van politiebureau Leidschenveen-Ypenburg. De bewoners willen duidelijkheid. Die duidelijkheid en nog wat andere politiezaken vernemen wij van Teamchef Anouk Radloff en Operationeel specialist Dennis D. van der Sluis tijdens het bezoek aan het bureau.

Om maar meteen een misverstand uit de weg te ruimen, het politiebureau aan de Brigantijnlaan blijft open voor alle politiezaken van maandag tot en met vrijdag van 09.00 uur tot 18.00 uur.
Bij spoedzaken en verdachte situaties u ALTIJD 112 belt! 
 Is er geen haast bij, bel dan 0900-8844. 

Ook de wijkagent kunt u via dit nummer bereiken. 

‘Wij willen een nieuwe manier van werken introduceren met als doel dat we samen met de burger werken aan de veiligheid en leefbaarheid in de wijk’ zeggen Anouk en Dennis. Een voorbeeld is de onlangs gestarte campagne meld uw camera aan bij de politie. Deze campagne verloopt zeer succesvol! Nog een voorbeeld van samenwerking zijn de Buurtpreventieteams; zij zijn de oren en ogen van de wijk, en zij zorgen mede voor een veiliger wijk. Ook gaan de wijkagenten zich (nog) meer profileren in de wijk. 

Sommige wijkagenten hanteren al een wekelijks spreekuur in een wijklocatie. De bedoeling is dat dit wordt uitgebreid met als enig doel te zorgen dat wij en onze kinderen kunnen wonen in een leefbare en veilige wijk.*****


Volg al het nieuws van Leidschenveen op nieuws Leidschenveen