Volgend artikel Vorig artikel

6 mei start bij voldoende belangstelling :Comedy Workshop,(4 weken volwassenen) Bibliotheek Leidschenveen


Geplaatst op 11-03-2019 13:58


Workshopreeks Comedy in bibliotheek Leidschenveen
Maak je graag mensen aan het lachen en verdienen je grappen een groter publiek? Gitaar comedian Roel C.Verburg geeft in bibliotheek Leidschenveen een reeks van vier comedy workshops. Dè kans om onder professionele begeleiding je eerste stap op weg naar het podium te zetten.
 Voor volwassenen van 18 - 45 jaar.
Eigen comedy-set

In vier workshops ga je onder leiding van Roel C. Verburg aan de slag met het bedenken, creëren en beoefenen van je eigen comedy-set. Je leert in korte tijd hoe je een doodnormaal verhaal kunt omtoveren tot een komisch verhaal met een goed opgebouwde grap. Aan het eind van de reeks heb je je eigen comedy-set en presenteer je die in een sfeervolle setting aan elkaar. Een waardevolle ervaring die je de rest van je leven bij blijft.

Roel C. Verburg
Als één van de weinige comedians van Nederland weet Roel C. Verburg comedy te combineren met muziek. Hij is regelmatig te zien en horen op televisie en radio, o.a. bij Jeroen van Inkel (Rinkeldekinkel) op Radio Veronica. Ook speelde hij twee avondvullende theatertournees. Vele door hem opgeleide comedians spelen inmiddels door het hele land.

Aanmelden
Wil je professionele begeleiding op weg naar het podium? 

Je kunt je aanmelden via leidschenveen@bibliotheekdenhaag.nl. Vermeld in je mail ook je eventuele ervaring op het gebied van comedy.

 De workshops vinden plaats op maandag 6, 13, 20 en 27 mei, van 19.30 - 21.00 uur, in bibliotheek Leidschenveen. Kosten voor de workshopreeks: € 25,00.


Voor meer informatie:

Bibliotheek Leidschenveen
Emmy Belinfantedreef 7
2492 JT Den Haag
Tel.: 070 – 353 76 60
Mail: leidschenveen@bibliotheekdenhaag.nl

****


Volg al het nieuws van Leidschenveen op nieuws Leidschenveen