Volgend artikel

Taalheld Heleen gehuldigd voor geven van taalclubs in Ypenburg.Wil jij ook taalbegeleider worden?


Geplaatst op 03-01-2019 11:22


Taalheld Heleen gehuldigd voor geven van taalclubs in Ypenburg
Maya Blom is taalregisseur van de Stichting Lezen en Schrijven. Zij kwam vrijwilligster Heleen Meertens huldigen als taalheld voor haar inzet voor het Taalproject in Ypenburg/ Leidschenveen. 

Vrijwilligers van het taalproject geven na training en coaching van het jeugdwerk taalclubs op verschillende basisscholen aan kinderen van groep 1 en 2, om hun zelfvertrouwen en woordenschat te vergroten. Heleen was de eerste taalbegeleider in Ypenburg/ Leidschenveen en mede dankzij haar inzet en enthousiasme heeft het project kunnen groeien. Zij heeft verschillende taalclubs gegeven, maar ook geholpen bij de verdere inhoud en uitwerking van het Taalproject. 

Op 24 januari zal Heleen Meertens aanwezig zijn bij de uitreiking van de landelijke Taalheldenprijzen door H.K.H. Prinses Laurentien der Nederlanden in de Koninklijke Schouwburg te Den Haag. Dankzij de inzet en het enthousiasme van onze taalheld Heleen kunnen projecten slagen en krijgen kinderen in ons stadsdeel de extra ondersteuning die ze nodig hebben. 

Meer informatie of zelf taalbegeleider worden? 

Mail dan naar Lisanne van der Waerden van VOOR Welzijn: l.vdwaerden@voorwelzijn.nl  

********


Volg al het nieuws van Leidschenveen op nieuws Leidschenveen