Volgend artikel Vorig artikel

Inzamelingsactie schoolspullen voor kinderen stichting Fundashon Tuma Mi Man.


Geplaatst op 02-11-2018 09:39


Mijn naam is Sean Hughes, ik ben 19 jaar oud en ik woon in Leidschenveen in Den Haag.
Ik ben op 14 september 2018 begonnen met mijn eigen foundation, genaamd de Hughes Foundation. Omdat ik vind dat alle kinderen over de hele wereld recht hebben op onderwijs, wil ik me graag inzitten voor de kinderen waarvan onderwijs niet van toepassing kan zijn door verschillende zaken. Een voorbeeld van een zaak is vaak door armoede. Ik vind dat alle kinderen het recht hebben op goed onderwijs, waardoor ze zich goed kunnen ontwikkelen voor de toekomst. Door werkervaring die ik opgedaan heb op Curaçao en ik gezien heb dat er behoefte is aan materiële steun op het gebied van onderwijs en omdat ik ook Curaçaos bloed heb, wil ik me graag inzetten voor kinderen op het eiland.

Via de Hughes Foundation wil ik materialen verzamelen die ondersteunend kunnen zijn op gebied van onderwijs, zodat ik verschillende stichtingen, scholen en kindercentra kan steunen, zodat deze kinderen alsnog de verdiende onderwijs kunnen krijgen.

De eerste inzamelingsactie is voor de gemeenschapsstichting Fundashon Tuma Mi Man in de achterstandswijk Parera waar ik werkervaring heb opgedaan.

Bijgaand de flyer van de inzamelingsactie.
Door uw steun kan ik de steun voor de kinderen op Curaçao tot werkelijkheid laten komen. U kunt mijn foundation steunen door materialen af te geven die gebruikelijk kunnen zijn in het onderwijs. U kunt contact opnemen via hughesfoundationofficial@outlook.com.

Link naar de Facebookpagina: www.facebook.com/HughesFoundationOfficial.


******


Volg al het nieuws van Leidschenveen op nieuws Leidschenveen