Volgend artikel


Geplaatst op -- :


Ruim 3800 bezoekers bij Waterfestijn Ypenburg 2018!
Het jaarlijks terugkerend Waterfestijn op Ypenburg, Er waren veel leuke attracties voor de kinderen zoals een springkussen, stormbaan en bungeejumpen, diverse sporten voor de jongeren, gelardeerd met muzikale- en dansoptredens. Bovendien werden de voorrondes van de dans -en voetbalcompetitie van de Stadsspelen gehouden. 


Maar het hoogtepunt van  dit evenement is toch wel de drakenbootrace. Zestien boten van elk acht roeiers ,waaronder enkele boten met kinderen, streden om de prijzen en de Eeuwige Ypenburgse Roem.  finale,  De final was bloedstollend. Uiteindelijk won de boot van Cool Daddy Tweede werd Lord of the Rings, derde de scoutinggroep van Weerden Poelman .

Na afloop reikte stadsdeeldirecteur Anita Vos-Tijdhof de prijzen uit. Rond 18.00 uur kwam er een einde aan deze gezellige, bijzonder sfeervolle dag waar samenzijn en verbroedering centraal stond. 

Een woord van dank aan de prima organisatie. We zien alle deelnemers volgend jaar graag terug! Het Waterfestijn 2018 werd mede mogelijk gemaakt door gemeente Den Haag, ROC Mondriaan, Stadsspelen Den Haag, Rotary Rijswijk-Ypenburg, BewonersPlatform Ypenburg, Dunea Duin en Water, Fonds 1818, IJs en Bonbons Fietje, Impressed druk en print.                                                                                                                   
*****


Volg al het nieuws van Leidschenveen op nieuws Leidschenveen