Volgend artikel


Geplaatst op -- :


Totaal 354 ideeŽn binnen gekomen bij BOL voor besteding Ä 50.000 voor Leidschenveen
De jury heeft inmiddels met elkaar kennis gemaakt en al 2 keer vergaderd.
 Jury beschouwt BOL als opdrachtgever, Jury is autonoom en geeft een voordracht voor de besteding en de onderwerpen. Bij uitvoering door BOL zijn juryleden bereid mee te helpen als vrijwilligers. 
Juri bestaat uit 7 personen, allemaal bewoners uit Leidschenveen. 

Even voor de duidelijkheid :"BOL zit niet in de jury".
BOL gaat 14 mei samen met 1 jurylid naar overleg met stadsdeel hierover. Voorzitter BOL zal daar meer vertellen over wat er gedaan is en hoe het plan verder gaat.

De jury heeft de ideeŽn ingedeeld in 9 categorieŽn en zal de volgende vergadering per categorie maximaal 5 ideeŽn (mag ook 0 zijn!) selecteren, er komen nog 3 vergaderingen en uiterlijk 1 juni de presentatie aan BOL. 


IdeeŽn mbt winkelcentrum die ingestuurd zijn , gaat de jury  doorsturen aan winkeliersvereniging en nieuwe eigenaar ASR Vastgoed van WC Ďt Hoge Veen. 

Tevens zijn er veel zaken binnengekomen die eigenlijk bij de gemeente thuis horen, die onderwerpen zal de jury dus ook bij de gemeente neerleggen.
Alle ideeŽn waarvan de uitvoering een verantwoordelijkheid is van de gemeente worden naar het SDK gestuurd met verzoek om er gevolg aan te geven.


Wij wensen de jury veel wijsheid en succes toe met deze lastige taak.
wordt vervolgd.

*******


Volg al het nieuws van Leidschenveen op nieuws Leidschenveen


Gerelateerde berichten