Wijk agenten

De wijkagent is verantwoordelijk voor de totale politiezorg binnen zijn wijk. 
Daar richt hij of zij zich op de aanpak van sociale problemen, maar ook op zaken als overlast, kleine criminaliteit, milieu en verkeer.

Bij spoed: 112
Geen spoed: 0900-8844

Algemeen nummer
0900-8844


Wat doet een wijkagent voor de buurt?
De wijkagent is verantwoordelijk voor de totale politiezorg binnen zijn wijk. Daar richt hij of zij zich op de aanpak van sociale problemen, maar ook op zaken als overlast, kleine criminaliteit, milieu en verkeer. De wijkagent kan beschikken over een wijkteam, en als het nodig is, krijgt dit team hulp van andere gespecialiseerde politiediensten. In samenwerking met collega’s van de surveillancedienst, recherche, milieu en jeugd werkt de wijkagent voortdurend aan het verbeteren en vergroten van de veiligheid in uw wijk of buurt.

De wijkagent onderhoudt contact met externe partners, zoals de gemeente en maatschappelijke organisaties. Met deze organisaties worden problemen besproken en wordt overlegd hoe de problemen adequaat aangepakt kunnen worden, en door wie. Ook dan is informatie uit de buurt van essentieel belang. Hebt u vragen, tips of opmerkingen over de veiligheid in uw buurt of wijk, neem dan gerust contact op met de uw wijkagent.

Wat doet de wijkagent met uw melding?
Soms gebruikt de wijkagent uw informatie in lopende onderzoeken. Een andere keer neemt de wijkagent aan de hand van uw klacht of probleem poolshoogte en kan de wijkagent bijvoorbeeld degene aanspreken die voor overlast zorgt. Ook kan de wijkagent een probleem doorspelen aan partners, zoals de gemeente of woningbouwverenigingen.

Hoe kom ik in contact met mijn wijkagent?
Klik op de naam van de wijkagent in uw wijk en u komt op een invulformulier.U kunt uw vragen stellen via dit formulier of een melding doen van overlast of gevaarlijke situaties en of andere zaken.


Wij hebben meerdere wijkagenten in de wijk. 

Aad Kroesemeijer Werkgebied:
Leidschenveen-Zuid en de Westvlietweg zone bij Bureau Ypenburg-Leidschenveen.
****

Bas Buitink Werkgebied : 
Leidschenveen-Noord bij Bureau Ypenburg-Leidschenveen.
****

Frans de Brest Werkgebied:
Waterwijk bij Bureau Ypenburg-Leidschenveen
****

Hans Verkerk werkgebied:
Leidschenveen-Noord bij Bureau Ypenburg-Leidschenveen.
****

Rik Verhoof werkgebied:
Rietbuurt en de Westvlietweg zone bij Bureau Ypenburg-Leidschenveen.
*****


Onze wijkagenten staan voor u klaar.

*************


 
Go Top